Downloads

Downloadpagina

onder meer gpx-bestanden

Beste wandelaars


Op zaterdag 23 oktober richtten we onze 'Herdenkingstocht August Molenberghs' in.  Hieronder kan u nog even de gpx-en terugvinden van deze wandellussen.  Opgelet: de pijltjes werden intussen verwijderd, dus je kan je enkel baseren op onderstaande gpx-en.  Daarom deze tip: Maak op het punt van vertrek (de parking, de bushalte, ...) een waypoint aan, zodat je in geval van 'verloren lopen' toch op zijn minst je auto, de bushalte of ... kan terugvinden.

Misschien een goede gelegenheid voor beginnende gps-wandelaars om een en ander eens uit te testen...


Hierboven kan je de gpx-bestanden van onze Herdenkingstocht August Molenberghs van zaterdag 23 oktober 2021 downloaden.  Klik hiervoor op de knop van de wandeling(en) waarvan je het gpx-bestand wenst te downloaden.  Kijk bij het downloaden wel waar het bestand op je computer terecht komt. 

Je kan het bestand uiteraard ook rechtsreeks naar je gps downloaden (Klik dan met rechtermuisknop op gewenste afstand en kies in het menu voor 'Link opslaan als...').


Opmerking: 

Het is voor onze club interessant om te weten of de wandelaars gebruik maken van deze gpx-bestanden en of die naar behoren werken.  Gelieve je ervaringen en/of opbouwende kritiek te mailen naar guy5.claes@telenet.be


De gpx-en werden opgenomen met een Garmin eTrex Touch 35-toestel en werden in BaseCamp een beetje 'uitgezuiverd'; daardoor kan het zijn dat op het terrein wat schommelingen zijn (o.a. ook al door de 'miswijzing' die meestal al optreedt of paden die (nog) niet op de kaart staan).   


Hieronder kan je de pdf's (bron: RouteYou) van onze Herdenkingstocht August Molenberghs van zaterdag 23 oktober 2021 downloaden.  Klik hiervoor op de knop van de wandeling(en) waarvan je het gpx-bestand wenst te downloaden.  Kijk bij het downloaden wel waar het bestand op je computer terecht komt. 

Je kan uiteraard ook de QR-code vanaf het scherm scannen.


De gpx-en (dezelfde als die van hierboven) werden opgenomen met een Garmin eTrex Touch 35-toestel en werden in BaseCamp een beetje 'uitgezuiverd'; daardoor kan het zijn dat op het terrein wat schommelingen zijn (o.a. ook al door de 'miswijzing' die meestal al optreedt of paden die (nog) niet op de kaart staan).