Downloads

Downloadpagina

onder meer gpx-bestanden

Hierboven kan je de gpx-bestanden van onze zesde Covid19-wandeling downloaden.  Klik hiervoor op de knop van de wandeling(en) waarvan je het gpx-bestand wenst te downloaden.  Kijk bij het downloaden wel waar het bestand op je computer terecht komt. 

Je kan het bestand uiteraard ook rechtsreeks naar je gps downloaden (Klik dan met rechtermuisknop op gewenste afstand en kies in het menu voor 'Link opslaan als...').


Opmerking: voorlopig is dit nog een testfase.

Het is voor onze club dan ook interessant om te weten of dit naar behoren werkt.  Gelieve je ervaringen of opbouwende kritiek te mailen naar guy5.claes@telenet.be


De gpx-en werden opgenomen met een Garmin eTrex Touch 35-toestel en werden in BaseCamp een beetje 'uitgezuiverd'; daardoor kan het zijn dat op het terrein wat schommelingen zijn (o.a. ook al door de 'miswijzing' die meestal al optreedt of paden die (nog) niet op de kaart staan).   


Hieronder kan je de pdf's (bron: RouteYou) van onze zesde Covid19-wandeling downloaden.  Klik hiervoor op de knop van de wandeling(en) waarvan je het gpx-bestand wenst te downloaden.  Kijk bij het downloaden wel waar het bestand op je computer terecht komt. 

Je kan uiteraard ook de QR-code vanaf het scherm scannen.


De gpx-en (dezelfde als die van hierboven) werden opgenomen met een Garmin eTrex Touch 35-toestel en werden in BaseCamp een beetje 'uitgezuiverd'; daardoor kan het zijn dat op het terrein wat schommelingen zijn (o.a. ook al door de 'miswijzing' die meestal al optreedt of paden die (nog) niet op de kaart staan).