Clubblad

Op deze pagina publiceren we geregeld een artikel

dat in ons clubblad werd opgenomen. 

Dit clubblad verschijnt driemaal per jaar.

Georgette Pottie met “WPG pensioen”……

                                                                                 

Tekst en Foto's: Veerle Borzée

Georgette, 84, neemt haar welverdiend ‘pensioen’ op de wandelclub.  Sinds 1991 is ze reeds lid van onze WPG naar aanleiding van een kerstwandeling.  Het jaar nadien startte ze haar vrijwilligerswerk als garçon bij onze club.


Ze werkte 28 jaar met hart en ziel.  Haar wandelkilometers in de zalen kunnen we onmogelijk tellen…

Dit was een reden om haar afscheid te vieren, vond Marc, onze voorzitter.  Nelly zorgde voor een mooie ontbijtkorf en op een herfstachtige zondag brachten we Georgette een bezoekje op haar mooie appartement in Beringen.

Bedankt Georgette!!!

Georgette en haar dochter Ria vergastten ons op een gezellig onthaal met koffie en koekjes/pralines.  Ze was heel blij met de ontbijtmand met bijhorende kaart: “Bedankt voor de vele jaren inzet voor de club, het was een plezier om met jou samen te werken…”, schreef Marc op de kaart in naam van het hele bestuur.


Bij de koffie haalden we mooie herinneringen op aan onze club WPG.  Georgette is het wandelen zeker nog niet beu want ze maakt nog dagelijks een wandeling in Beringen van ongeveer 45 minuten.


Ze heeft er spijt van dat er wegens de coronamaatregelen geen WPG-wandelingen meer geweest zijn, vertelde ze ons. Dat heeft ze erg gemist.  Wij zullen Georgette zeker missen als trouwe garçon in de zalen van de rustpunten.


Het ga je goed Georgette en blijf zeker nog regelmatig wandelen en ……….nog altijd welkom op één van onze clubwandelingen.En daar sluit onze redactie zich graag bij aan!  Bedankt Georgette!!!