Nieuws

LAATSTE NIEUW(TJE)S

   

INHOUD VAN DEZE PAGINA

(klik op het onderwerp hieronder om meteen naar dat tekstblok te gaan)

  

Vanaf zaterdag 20/11/2021 is er naast het voorleggen van het Covid Save Ticket een mondmaskerplicht (vanaf de leeftijd van 10 jaar) als je binnenkomt in de startzaal/rustpost en als je jezelf binnen verplaatst. Het mondmasker mag af als je neerzit.


Gelieve steeds de richtlijnen van de organiserende wandelclub te willen respecteren in het belang van iedereen.


ZEER BELANGRIJK BERICHT VAN ONS BESTUUR !!!


Door de maatregelen, welke ingingen op 1 november, is het voor onze club zo goed als onmogelijk om nog maar iets te organiseren. We moeten een Covid Safe Ticket vragen aan elke wandelaar en hiervoor moeten we dan ook nog eens extra personeel voor voorzien. Op weektochten zijn er al minder wandelaars, nu met dit Covid Safe Ticket zal dat waarschijnlijk nog verminderen; de reacties op sociale media geven dat toch zeker aan.
In deze periode van het jaar speelt het weer ook een zeer belangrijke factor om tot een winstgevende organisatie te komen.

Daardoor hebben we onze wandeltocht van 9 december geannuleerd.


P.S.: Alvorens te vertrekken kijk je best op de websites van de organiserende clubs, want intussen worden er nog veel wandelingen geannuleerd.


Covid – certificaat op officiële wandeltochten (bron: Wandelsport Vlaanderen)ZEER BELANGRIJK BERICHT VAN ONS BESTUUR AAN DE EIGEN LEDEN!!!


Ook ons clubfeest is door de recente maatregelen uitgesteld naar een latere - nog te bepalen - datum.  Ons clubfeest is dus niet geannuleerd, maar wordt verplaatst.  Het Bestuur geeft een seintje wanneer het clubfeest wel doorgaat!Op het tabblad Clubblad werd op 19/11 een nieuw artikel geplaatst met als onderwerp

Verslag Vakantietocht 11-07-2021 in Beverlo


Dit artikel werd ook in het clubblad (september-december 2021) opgenomen.  

Afhaalpunten poncho's en rugzakken (bron: Wandelsport Vlaanderen)


Hieronder kan men de afhaalpunten terugvinden van het speciale Limited Edition wandelboekje. Bij voldoende aantal stempels kan men zijn boekje inruilen voor de geschenken. De wandelaar dient te kiezen voor welk gadget hij/zij spaart. Bij 15 stempels ontvangt men een poncho of bij 25 stempels ontvangt men een rugzak.     

  

TOCHT GEANNULEERD!!!   Zaterdag 11/12/2021   Wandelclub Nooit Moe Boezinge (W-VL) : Ieper in de winter


Zondag 12/12/2021  WSV De Bosdravers Eksel (L) : Wintertocht


NIEUW AFHAALPUNT!!!      Zondag 18/12/2021      't Wandel Voetje (W-VL) : Moezelwijntocht

Zondag 19/12/2021      De Bosgeuzen – Voorkempen Schilde (A) : Donkeredagentocht

Zondag 26/12/2021      WSV Egmont Zottegem (O-VL) : Wafelentocht

TOCHT GEANNULEERD!!!   Zondag 26/12/2021      Hanske de Krijger Oudenaarde (O-VL) : Oudenaarde in kerstsfeer

Zondag 16/01/2022      Wandelclub Tornado Boortmeerbeek (VL-BR) : Wintertocht


Meer info over deze tochten kan men vinden op de wandelkalender van Wandelsport Vlaanderen.


Zondag 16/01/2022 is de allerlaatste kans om je gadget op te halen! Er kunnen geen volle stempelboekjes ingeruild worden op de secretariaten van Wandelsport Vlaanderen in Maldegem of in Hasselt. Er worden geen gadgets verstuurd per post.Op het tabblad Foto's staan foto's van enkele vorige (Covid19-)wandelingen van onze club nog on-line.

 

                Leuk nieuws! WPG-Beringen op Instagram. Misschien heb je wel al eens van Instagram gehoord of heb je al een account. Net zoals Facebook, is Instagram een sociaal platform.

 

We maken tegenwoordig graag foto’s die we dan delen met vrienden en familie. Met de Instagram-app kan je deze foto’s delen met je volgers, er en tekstje bij plaatsen, reageren op anderen hun foto’s of ze ‘leuk-vinden’. In plaats van ‘vrienden toevoegen’ zoals op Facebook, ‘volg’ je andere Instagramgebruikers. Dit kunnen je vrienden en familie zijn, maar ook bekende mensen of favoriete merken.

 

Je kan de app installeren op je smartphone of tablet. Op de laptop kan je alleen foto’s van anderen bekijken, maar niet reageren of foto’s uploaden. Na het downloaden van de app, kan je een profiel aanmaken.

Andere mensen kunnen jouw profiel opzoeken door ofwel je gebruikersnaam, ofwel je echte naam in te typen. Je kan zelf bepalen wie jou mag volgen en wie jij graag zelf volgt.

 

Omdat we met onze club zoveel mogelijk mensen op een leuke manier willen bereiken, hebben wij ervoor gekozen om ook actief te worden op Instagram.

wpg.beringen is onze account!

We zullen er regelmatig de nieuwtjes laten verschijnen en aankondigen. Er worden mooie foto’s geplaatst van onze wandelingen en clubevenementen.

 

Jullie kunnen als leden van de club ook actief meewerken door eventueel leuke foto’s naar ons te mailen op wpginstagram@hotmail.com en dan kunnen we een selectie laten verschijnen op onze account. Altijd fijn om later naar terug te kijken!

 

Het zou heel leuk zijn als jullie ons willen volgen op Instagram en vertel het verder! Samen maken we er iets moois van.


Groetjes,

 

Roland en KarenMedewerker Roland Van Humbeeck en dochter Karen hebben voor dit alles gezorgd, waarvoor dank.