Nieuws

LAATSTE NIEUW(TJE)S


Dank aan de 809 wandelaars die op onze Herdenkingstocht August Molenberghs kwamen wandelen!  Dank ook aan de 18 medewerkers voor al hun hulp!

Op de site van internetgazet/beringen werden enkele foto's

gepubliceerd van deze wandeling! Waarvoor dank!


Hopelijk tot ziens op onze Herfsttocht van donderdag 18 november!† Op 16 september 2021 overleed oud-medewerkster mevrouw Simonne VANDIEST, echtgenote van de heer Jozef Baerts, op 83-jarige leeftijd in het RZ Sint-Trudo te Sint-Truiden.  De crematie, gevolgd door de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Linkhout, vond plaats in intieme kring. 

Online condoleren mogelijk op volgende website www.hansenbvba.be/

    

Simonne en Jef zijn zeer lange tijd goede en trouwe medewerkers geweest van onze wandelclub en stonden altijd klaar voor onze club!

 

Het Bestuur en de leden van onze wandelclub wensen Jef en de familie veel sterkte in deze moeilijke tijden.  


Op het tabblad Clubblad werd op 06/09 een nieuw artikel geplaatst met als onderwerp

Verslag Zomertocht 10-06-2021 in Boven-Stal


Dit artikel werd ook in het clubblad (september-december 2021) opgenomen.  

Afhaalpunten poncho's en rugzakken (bron: Wandelsport Vlaanderen)


Hieronder kan men de afhaalpunten terugvinden van het speciale Limited Edition wandelboekje. Bij voldoende aantal stempels kan men zijn boekje inruilen voor de geschenken. De wandelaar dient te kiezen voor welk gadget hij/zij spaart. Bij 15 stempels ontvangt men een poncho of bij 25 stempels ontvangt men een rugzak.     

  

Zondag 07/11/2021     WSV Schelle (A) : Octaaftocht

Zondag 14/11/2021     WSV De Keignaerttrippers Oostende (W-VL) : West-Vlaanderen Wandelt

Zondag 28/11/2021     WSV De Lachende Wandelaars Aalter (O-VL) : Uilenspiegeltocht

Zaterdag 11/12/2021   Wandelclub Nooit Moe Boezinge (W-VL) : Ieper in de winter

Zondag 12/12/2021      WSV De Bosdravers Eksel (L) : Wintertocht

Zondag 19/12/2021      De Bosgeuzen – Voorkempen Schilde (A) : Donkeredagentocht

Zondag 26/12/2021      WSV Egmont Zottegem (O-VL) : Wafelentocht

Zondag 26/12/2021      Hanske de Krijger Oudenaarde (O-VL) : Oudenaarde in kerstsfeer

Zondag 16/01/2022      Wandelclub Tornado Boortmeerbeek (VL-BR) : Wintertocht


Meer info over deze tochten kan men vinden op de wandelkalender van Wandelsport Vlaanderen.


Zondag 16/01/2022 is de allerlaatste kans om je gadget op te halen! Er kunnen geen volle stempelboekjes ingeruild worden op de secretariaten van Wandelsport Vlaanderen in Maldegem of in Hasselt. Er worden geen gadgets verstuurd per post.Op het tabblad Foto's staan foto's van enkele vorige (Covid19-)wandelingen van onze club nog on-line.

 

                Leuk nieuws! WPG-Beringen op Instagram. Misschien heb je wel al eens van Instagram gehoord of heb je al een account. Net zoals Facebook, is Instagram een sociaal platform.

 

We maken tegenwoordig graag foto’s die we dan delen met vrienden en familie. Met de Instagram-app kan je deze foto’s delen met je volgers, er en tekstje bij plaatsen, reageren op anderen hun foto’s of ze ‘leuk-vinden’. In plaats van ‘vrienden toevoegen’ zoals op Facebook, ‘volg’ je andere Instagramgebruikers. Dit kunnen je vrienden en familie zijn, maar ook bekende mensen of favoriete merken.

 

Je kan de app installeren op je smartphone of tablet. Op de laptop kan je alleen foto’s van anderen bekijken, maar niet reageren of foto’s uploaden. Na het downloaden van de app, kan je een profiel aanmaken.

Andere mensen kunnen jouw profiel opzoeken door ofwel je gebruikersnaam, ofwel je echte naam in te typen. Je kan zelf bepalen wie jou mag volgen en wie jij graag zelf volgt.

 

Omdat we met onze club zoveel mogelijk mensen op een leuke manier willen bereiken, hebben wij ervoor gekozen om ook actief te worden op Instagram.

wpg.beringen is onze account!

We zullen er regelmatig de nieuwtjes laten verschijnen en aankondigen. Er worden mooie foto’s geplaatst van onze wandelingen en clubevenementen.

 

Jullie kunnen als leden van de club ook actief meewerken door eventueel leuke foto’s naar ons te mailen op wpginstagram@hotmail.com en dan kunnen we een selectie laten verschijnen op onze account. Altijd fijn om later naar terug te kijken!

 

Het zou heel leuk zijn als jullie ons willen volgen op Instagram en vertel het verder! Samen maken we er iets moois van.


Groetjes,

 

Roland en KarenMedewerker Roland Van Humbeeck en dochter Karen hebben voor dit alles gezorgd, waarvoor dank.