Wandeling 23-10

Beste wandelaars 


Onze volgende wandeling 'Herdenkingstocht August Molenberghs' gaat door op zaterdag 23 oktober 2021 in Beverlo


De start is aan Parochiecentrum De Schans, Bivakstraat 6 te 3581 Beverlo (startcoördinaten: N51°05'22,8" E5°13'08,8"). 

Gelieve de aangegeven bepijling naar de ingang van de zaal, de inschrijvingstafel en de uitgang goed te volgen.  Zij zorgen voor een coronaveilige omgeving.  Houd tevens rekening met de 1,5 meter afstand, ook in de wachtrij aan de inschrijvingstafel. Gelieve tevens tijdig je mondmasker op te zetten vooraleer je naar de ingang van de zaal te begeven en volg de instructies van onze medewerkers ter plaatse.  Op die manier maken we samen de wandeling veilig voor iedereen!


Er zijn uitgepijlde luswandelingen voorzien van 4 - 6 - 8 en 10 km.


Op de startplaats zal, zoals gebruikelijk, een plan hangen waarop alle wandellussen overzichtelijk terug te vinden zijn. 


Je kan vertrekken tussen  7u en  15u. De startzaal zal open zijn vanaf 6.45u en wordt gesloten om 17u.

Deelnameprijs: voor niet-leden van een wandelclub € 2,00 - voor leden van een wandelclub € 1,50. 

Een zelfklever kan je kopen voor € 0,50.

Een hapje en een drankje zijn ter plaatse verkrijgbaar aan democratische prijzen.

 

Hopelijk is het op 23 oktober mooi stapweer en kunnen we met zijn allen genieten van onze vierde officiële wandeling van 2021!

Iedereen is van harte welkom!


Het bestuur en de medewerkers van WPG-Beringen vzw heten jullie alvast van harte welkom en wensen jullie een fijne wandeldag!


P.S. Onze club stelt al vanaf de vijfde Covid19-wandeling de gpx-bestanden downloadbaar voor de gebruikers van gps.  Je kan de gewenste gpx(-en) binnenkort downloaden via de downloadpagina (te bereiken via menu-onderdeel 'Meer... Downloads').  De gpx-en zijn opgenomen met een Garmin eTrex Touch 35-toestel en werden in BaseCamp een beetje 'uitgezuiverd'; daardoor kan het zijn dat op het terrein wat schommelingen zijn (o.a. ook al door de 'miswijzing' die meestal al optreedt of paden die (nog) niet op de kaart staan).  Dus in geval van twijfel: volg de aangebrachte pijlen!


Op de downloadpagina kan je binnenkort - wanneer je liever een papieren versie bij de hand hebt - eveneens de kaartjes vinden van deze wandelingen.  Zij werden gemaakt met RouteYou en ook op hun website kan je de wandelingen eventueel terugvinden.