Downloads-1

Downloadpagina

onder meer gpx-bestanden

BELANGRIJKE MEDEDELING:

Onze vijfde Covid19-wandeling is intussen afgelopen.  Je kan de gpx'en hieronder nog wel downloaden, maar de pijltjes zijn intussen verwijderd.  Wens je één van deze wandelingen toch nog met gps of smartphone te doen, denk er dan aan dat je enkel de gpx('en) hebt en dat er geen pijltjes meer hangen!

TIP voor de beginnende gps-gebruiker: maak eerst een wpt (waypoint) aan op de startplaats, nadat je gps voldoende ontvangst heeft.  Mocht je onverwacht/onverhoopt toch de weg kwijtraken, dan kan je je op deze wpt richten om je auto/fiets of bushalte terug te vinden...

Hierboven kan je enkele gpx-bestanden van onze vijfde Covid19-wandeling downloaden.  Klik hiervoor op de knop van de wandeling(en) waarvan je het gpx-bestand wenst te downloaden.  Kijk bij het downloaden wel waar het bestand op je computer terecht komt. 

Je kan het bestand uiteraard ook rechtsreeks naar je gps downloaden (Klik dan met rechtermuisknop op gewenste afstand en kies in het menu voor 'Link opslaan als...').


Opmerking: voorlopig is dit nog een testfase.

Het is voor onze club dan ook interessant om te weten of dit naar behoren werkt.  Gelieve je ervaringen of opbouwende kritiek te mailen naar guy5.claes@telenet.be


De gpx-en werden opgenomen met een Garmin eTrex Touch 35-toestel en werden in BaseCamp een beetje 'uitgezuiverd'; daardoor kan het zijn dat op het terrein wat schommelingen zijn (o.a. ook al door de 'miswijzing' die meestal al optreedt of paden die (nog) niet op de kaart staan).   


Hieronder kan je de PDF's (bron: RouteYou) van onze vijfde Covid19-wandeling downloaden. 

Klik op het symbool rechtsboven het document (dat je wenst te downloaden) om het document vergroot weer te geven.  In het nieuwe scherm kan je het PDF-document afdrukken.

Je kan dan eventueel ook de QR-code vanaf het scherm scannen met je smartphone.

BELANGRIJK: Als je problemen hebt met het openen van de betreffende route, dan volstaat het om (eventueel enkele keren na elkaar) op 'vernieuwen pagina' te drukken (het draaiende ronde pijltje voor de adresbalk).


De gpx-en, die we gebruikten om deze wandelingen in RouteYou op te slaan, zijn dezelfde als die van hierboven.  Zij werden opgenomen met een Garmin eTrex Touch 35-toestel en werden in BaseCamp een beetje 'uitgezuiverd'; daardoor kan het zijn dat op het terrein wat schommelingen zijn (o.a. ook al door de 'miswijzing' die meestal al optreedt of paden die (nog) niet op de kaart staan). 


Opmerking: voorlopig is dit nog een testfase.

Het is voor onze club dan ook interessant om te weten of dit naar behoren werkt.  Gelieve je ervaringen of opbouwende kritiek te mailen naar guy5.claes@telenet.be